Novosti|

Nekadašnja televizijska voditeljica, poučavateljica tehnika za samorazvoj i autorica četiriju knjiga Josipa Pavičić Berardini ponovno dolazi u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Belišće predstaviti svoju novu knjigu Promatrači u zrcalu. Promocija knjige održat će se u ponedjeljak, 21. listopada 2019., u 18 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća.

U svojoj najpoznatijoj knjizi Šest milimetara, koju je Josipa prošle godine predstavila belišćanskoj publici, progovorila je o osobnoj borbi sa zloćudnom bolešću. To teško životno iskustvo pomoglo joj je da postane ono što danas jest i da svoje spoznaje prenese drugima. Vođena time napisala je i knjigu Promatrači u zrcalu koja je posvećena odnosima s drugima, ponajprije ljubavnima. Čitatelji će u toj knjizi pronaći odgovore na pitanja o tome koja je razlika između veze i odnosa, zašto je veza „mrtva“ i zašto je odnos jedino istinsko moguće ostvarenje između dvoje ljudi.

O svemu tome, ali i o drugim poučnim saznanjima autorica će govoriti na promociji, stoga Knjižnica poziva sve zainteresirane da ju dođu poslušati.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Fotografija: Josipa Pavičić Berardini

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content