Novosti|

U nedjelju, 29. rujna 2019. godine, u 20 sati u Centru za kulturu Sigmund Romberg nastavlja se prvi Mjesec komedije u Belišću predstavom “Tri treća tromjesečja” Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vinkovaca.

U ovoj izvrsnoj komediji glume Mia Krajcar (koja je za ovu ulogu nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta 2017.), Nikolina Ljuboja i Martina Stjepanović. U bolničkoj sobi tako upoznajemo tri trudnice u devetom mjesecu trudnoće: Ivanu, koja je u sretnom braku više od petnaest godina, mladu manekenku Ivu, koju dečko financira te poslovnu ženu Ivonu, koja je pristala biti nečijom ljubavnicom. Iako na prvi pogled nemaju ništa zajedničko osim trudnoće, slijedom okolnosti otkrit će da imaju više toga zajedničkog nego što su to ikada mogle zamisliti. Komediju Nine Horvat režirala je Frana Marija Vranković.

Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg radnim danom od 7 do 15 sati, na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Ravnateljica CK Sigmund Romberg: Tea Kozina, mag.prim.educ.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content