Novosti|

Amatersko kazalište Belišće i Centar za kulturu Sigmund Romberg pozivaju vas na manifestaciju Noć kazališta 2018. u subotu, 17. studenog 2018. Noć kazališta ove godine doživljava svoje jubilarno deseto izdanje za redom. Ova manifestacija potvrdila se kao sjajan projekt u kojem uživaju svi koji žive kulturu te je pretvorila Hrvatsku u kraljevstvo kulture na jedan dan i jednu noć.

PROGRAM:

subota, 17. studenog 2018.

10 sati, Centar za kulturu Sigmund Romberg – lutkarska radionica za djecu “Tri praščića”, voditeljica radionice Bojana Reçica,

19 sati, dvorana Centra za kulturu Sigmund Romberg

– dramatizacija “Tri praščića” u izvedbi Dječjeg dramskog ansambla Amaterskog kazališta Belišće pod vodstvom profesorice Ljiljane Silađi

–  komedija “Ljubav na prvi pogled” u izvedbi Dramskog ansambla odraslih Amaterskog kazališta Belišće

Ulaz je slobodan.

PRIJAVE NA RADIONICU:

Pozivamo djecu osnovnoškolske dobi na lutkarsku radionicu “Tri praščića”. Izradite uz našu pomoć lutke za vlastitu predstavu. Možda vam pomognemo otkriti skriveni talent zbog kojega ćete se pridružiti Amaterskom kazalištu i na velikoj pozornici ispričati priču o tri simpatična praščića koji kreću u svijet, u samostalni život.

Broj prijava je ograničen. Prijave možete izvršiti na broj telefona Centra za kulturu  533 -274 svakim radnim danom od 7 do 15 sati, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr i službenu Facebook stranicu Centra za kulturu. Ponesite sa sobom osmijeh, puno dobre volje i škarice, ništa drugo nije vam potrebno! Veselimo se našem susretu!

Tekst: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content