Novosti|

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća organiziraju manifestaciju natjecanja u pripremanju hrvatskog autohtonog jela pod nazivom “Gastro fest”. Manifestacija će se održati dana 12. svibnja 2018. godine s početkom u 10:00 sati u Etno selu Bocanjevci.

U natjecateljskom dijelu će se predstaviti restorani, udruge i pojedinci s područja Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske županije, Mađarske i Vojvodine, koji će prezentirati bogatu gastro ponudu.

Također, ove godine dolaze predstavnici Turističke zajednice Biograd na Moru, članovi udruge Agroturizam iz Konavala te predstavnici Turističke zajednice Daruvar-Papuk koji će se predstaviti gastro specijalitetima i prezentacijom svojih proizvoda te na taj način nastaviti dobru suradnju između Zelene i Plave Hrvatske.

Uz sve navedeno, organiziran je i gospodarski sajam gdje će svi zainteresirani moći kupiti prave autohtone proizvode i suvenire.

Programski dio upotpunit će se vožnjom zapregama, nastupom domaćih i gostujućih izvornih pjevačkih skupina i naravno, neizostavnom tamburaškom glazbom. Voditelj programa je Davor Dretar Drele.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content