Novosti|

U petak, 29. studenog 2019. godine, u okviru 43. Rombergovih glazbenih večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg u Belišću održat će se natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas” s početkom u 20 sati.

U dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg pjevačke snage odmjerit će devetnaest pjevačica i pjevača uz pratnju Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta Belišće. Ovaj glazbeni program održava se 22. put, a svake godine izaziva veliko zanimanje, kako pjevača, tako i publike. Uz stručni žiri, koji će odabrati tri najbolja kandidata, i publika će sudjelovati u odabiru belišćanskog superglasa. Za najbolje natjecatelje, Amatersko kazalište pripremilo je vrijedne i prigodne nagrade. Osim natjecatelja, publici će se predstaviti bend Gradske bitange, novo glazbeno ime na našem području. Voditelji programa su članovi Amaterskog kazališta Belišće Marko Glavica i Dorian Vicić.

Ulaznice za natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas”, po cijeni od 15 kuna, možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu na broj telefona 533-274, na e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra.

Tea Glavica, ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content