Novosti|

Muzej „Belišće“ – muzej za obiteljski izlazak: nasmijte se uz belišćanske karikature stare pola stoljeća i uživajte u fotografijama bajkovitog Belišća!

Muzej „Belišće“ organizira pod sloganom „Muzej Belišće – muzej za obiteljski izlazak“ noć otvorenih vrata (besplatno u muzej) u petak, 31. siječnja 2020. godine.

Od 20:00 do 0:00 sati moći ćete vidjeti i čuti zašto je Belišće grad tvornica, sporta i zabave.

U muzejskoj zgradi kod belišćanske pošte moći ćete se podsjetiti sportskih uspjeha naših sugrađanki i sugrađana, ali se i nasmijati uz karikature Lista Belišće iz 1970-ih i 1980-ih godina. Također ćete u muzejskoj zgradi kod belišćanske ambulante moći vidjeti i čuti o razvoju Belišća kao industrijskog grada slavonske Podravine, o povijesti Muzeja i fotografije naših sugrađana Vlade Junga, Dubravka Maričića i Zaima Saljijija. Četrdeset fotografija u sklopu izložbe Belišćanska zimska idila članova Udruge za kulturu i umjetnost „ZUM“ Belišće prikazuje bajkovitost industrijskog grada!

Radujemo se vašem dolasku s vašim najmilijima u Muzeju „Belišće“ od 20:00 do 0:00 sati u petak, 31. siječnja 2020. godine.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content