Novosti|

Klub mladih Garaža Belišće organizira aktivnosti za mlade s ciljem jačanja kompetencija, razvoja vještina te s ciljem aktivnog provođenja slobodnog vremena. Mladi članovi Kluba sudjeluju u kreiranju i provedbi aktivnosti, a tijekom siječnja pripremaju brojne aktivnosti.

U srijedu, 11. siječnja 2017. godine, u 18 sati održat će se kreativna radionica modeliranja gline. Radionica će se održati u Klubu mladih Garaža u Radničkoj 14 u Belišću, a radionicu će voditi Željka Fuderer Levak, mag.art.

Voditeljica radionice profesorica je kiparstva u Školi za primijenjene umjetnosti i dizajn u Osijeku, a bavi se i fotografijom, slikarstvom, videom i street artom. Izlagala je po svijetu i Hrvatskoj na brojnim skupnim i samostalnim izložbama i festivalima. Na radionici će podijeliti svoja znanja i vještine o modeliranju gline.

U četvrtak, 12. siječnja 2017. godine, u 17 sati održat će se „Dan društvenih igara“, a članovi Kluba i drugi mladi moći će svoje vrijeme provesti igrajući zabavne društvene igre.

Pozivaju se svi mladi, i oni koji se tako osjećaju, da se pridruže članovima Kluba mladih u modeliranju, ali i u igranju zanimljivih društvenih igara ili da se samo dođu družiti i upoznati se s radom Kluba mladih Garaža.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content