Novosti|

U subotu, 17. kolovoza 2019. godine, od 14 sati, na pješčanoj dravskoj plaži pored Belišća odigrat će se 3. Bistrigin – Prvenstvo Panonije u piciginu na kojemu će se po prvi puta pojaviti i Red Bull Stribor.

Iako je Bistrigin zbog visokog vodostaja Drave u srpnju morao biti odgođen, sve ljubitelje beach partya razveselit će činjenica kako će se po prvi puta na Bistrinačkoj plaži pojaviti Red Bull Stribor sa svojim DJ-om! Na jednoj od najpoznatijih dravskih pješčanih plaža posjetitelji će moći uživati u setovima osječkog DJ UMBA, ali naravno i sudjelovati u Prvenstvu Panonije u piciginu. Natjecateljske ekipe trebaju brojati 5 igrača, kotizacija po ekipi iznosi 50kn, a organizatori su osigurali vrijedne nagrade. Suci će i ove godine ocjenjivati tri kategorije kroz deset minuta igre: atraktivnost, tehniku i izdržljivost. Naslov brani domaća ekipa Piciganci iz Bistrinaca, pobjedivši prošle godine ekipu koja je došla čak iz Dalmacije i nije krila iznenađenje ljepotama dravskih plaža.

Dok se u plićaku budu vodile borbe između bistriginaških ekipa, na obali hrane i pića neće nedostajati. Ne samo iz razloga što ti Red Bull daje krila, nego je ovo jedinstvena prilika da umastite ruke raznim umacima na Pileća krilca partyu. Lagana disco čagica uz summer hitove u netaknutnoj prirodi zelenih dravskih šuma idealan je odmor za produženi vikend. Ipak, valja još jednom napomenuti kako je Drava opasna rijeka te da organizatori preporučaju osvježavanje samo u plićaku, uz kupanje na vlastitu odgovornost.

Sve detalje možete pratiti na službenom eventu: https://www.facebook.com/events/837040926682328/

Prijave ekipa su moguće na samom eventu, like stranici Karašicke Republike kao i na karasicka.republika@gmail.com te 0989373256.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content