Novosti|

Pozivaju se svi građani da se uključe u proces e-savjetovanja o nacrtu Lokalne strategije za prava djece grada Belišća kako bi dali svoj doprinos u stvaranju kvalitetnog i poticajnog okruženja za najmlađe Belišćane. Nacrt strategije dostupan je OVDJE.

Proces e-savjetovanja za sve svoje prijedloge, savjete i sugestije vezano za Lokalnu strategiju za prava djece grada Belišće otvoren je do 15. srpnja ove godine, a možete ih poslati višoj stručnoj suradnici za društvene djelatnosti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Belišća Ani Pavlović Martinović na e-mail: ana.martinovic@belisce.hr.

Podsjetimo, nacrt lokalne strategije izrađen je u okviru projekta “Organizacije koje brinu” u skladu s rezultatima istraživanja provedenog početkom godine među djecom, mladima, roditeljima, odgojno-obrazovnim djelatnostima i ostalim dionicima uključenim u pitanja zaštite i razvoja djece i mladih. Projekt “Organizacije koje brinu” provodi se u okviru programa IPA 2011 “Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj”. Projekt provodi Udruga roditelja “Korak po korak” u partnerstvu s Gradom Svetim Ivanom Zelinom, Udrugom mladih Zeline, Centrom mladih Belišće, Proanima.kreativka iz Vukovara i Proni iz Osijeka. Kao pridruženi partneri na projektu surađuju Grad Belišće, Grad Vukovar te Udruga gradova.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content