Novosti|

Tradicionalni malonogometni turnir u Bocanjevcima povodom Dana Državnosti i ove je godine uspješno organizirao nogometni klub Hrvatski sokol.

Tako je 25. lipnja svoje malonogometno umijeće  pokazalo ukupno 12 ekipa, a kao najuspješnija ekipa su se pokazali igrači OPG Mihalj iz Ladimirevaca dok su “Betončići” iz Marijanaca uzeli drugo mjesto. U borbi za treće mjesto uspješnije su bile “Lenčine” iz Bocanjevaca ispred prošlogodišnjih pobjednika, ekipe “Metar 60”.

Na 37. izdanju malonogometnog turnira koji se neprekidno održava još od 1981. godine, svoje su vještine, uz najuspješnije,  pokazale i ekipe iz Gorice Valpovačke, Bočkinaca, Torjanaca, “Kitty Citty” iz Kitišanaca, “Kod ražnja” iz Vinogradaca, “Tehnika beton” iz Valpova, ekipa KUD-a Šokadija Bocanjevci te “Ćerini sinovi” koju su sačinjavali bocanjevački prvotimci.

Uskoro bocanjevačke nogometaše očekuje i uređenje svlačionice koja je izgrađena početkom 70-ih godina prošlog stoljeća i koja od svoje izgradnje nije doživjela značajne promjene, a za koje je sredstva osigurao Grad Belišće te ne sumnjamo kako će se nogometne aktivnosti nastaviti i u narednom razdoblju, ali sada u još prikladnijim uvjetima.

Svi posjetitelji su mogli uživati u lijepim nogometnim potezima i fair play igri kao i u ponudi u obliku hladnih napitaka i jelu koje je pripremio domaćin, NK Hrvatski sokol.

Tekst i fotografije: Bojan Vuksanić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content