Novosti|

Već tradicionalno u sklopu obilježavanja mjeseca protiv ovisnosti, Centar mladih Belišće organizirao je malonogometni turnir pod nazivom „Droga? Ne, hvala!“. Ovogodišnji turnir održan je u subotu, 10. prosinca u dvorani Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće, a sudjelovalo je 18 ekipa. Po prvi puta na turniru su sudjelovale dvije ženske ekipe. Osim njih, imali smo osam ekipa osnovnoškolskog uzrasta i osam ekipa srednjoškolaca, a sudionici su većinom bili iz Belišća, Bistrinaca i Valpova, iako ih je bilo i iz ostalih mjesta u Valpovštini. U ime gradonačelnika, ovogodišnji turnir otvorio je pročelnik Ureda gradonačelnika Slavko Milekić. Osim volontera Centra mladih Belišće, u organizaciji turnira pomogli su i mladi iz Gradskog društva Crvenog križa Valpovo, te Tea Jančikić i Slaven Ranogajec ispred belišćanskog Savjeta mladih.

U mlađoj kategoriji natjecatelja, pobijedila je ekipa Guštera (Filip Novoselić, Stjepan Draksler, Domagoj Babok, Marin Bošnjak, Ivan Đuranić i Ivan Budišić).
U starijoj kategoriji najbolja je bila ekipa Uvijek može, u kojoj su igrali Filip Čolaković, Borna Krimer, Stjepan Kujundžić, Nikola Mihaljević, Zvonimir Martinović i Darjan Pintarić. U ženskoj konkurenciji, bolje su bile cure iz ekipe Kraljice, a tu su nogometno umijeće pokazale Lucija Jerbić, Marija Petrović, Ana Brusač, Ivana Kolarić, Ana Ivić i Lucija Stipić. Najboljim strijelcem u mlađem uzrastu proglašen je Ivan Budišić, među starijima to je bio Dino Skenderović, a među curama Lucija Jerbić.

Voditeljica Cnetra Mladih Belišće Sanja Cving iskazala je svoje zadovoljstvo odazivom ekipa i gledatelja, kojih je doista bilo puno. Zahvalila se volonterima Dini, Santlu, Mateu i Vasilju, Udruzi Zvono na ustupljenom razglasu, Zvonimiru Ivekoviću, Zvonku Hartmanu i Borisu Hartmanu koji je bio sudac turnira, kao i Gradu Belišću.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content