Novosti|

U sklopu programskih aktivnosti produženog boravka u  Dječjem vrtiću “Maslačak” Belišće za prosinac 2019. godine,  organizirane su likovno-kreativne radionice u Belišću, Gatu, Bizovcu i Petrijevcima.

U utorak, 10. prosinca 2019. godine, u matičnom vrtiću u Belišću organizirana je radionica za djecu  na temu “IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA”.

Za tu prigodu pripremljeni su određeni oblikovani i neoblikovani materijalni poticaji kojima su djeca, polaznici srednjih i starijih vrtićkih skupina matičnog vrtića, izrađivala navedeni blagdanski ukras. Voditeljica radionice bila je Marija Anić.

U srijedu, 11. prosinca 2019. godine, Ena Ivoš je pripremila likovnu radionicu pod nazivom “DJED BOŽIĆNJAK OD ROLA PAPIRA”u područnom vrtiću u Gatu za djecu u produženom boravku. Polaznici ove radionice bila su djeca mješovite vrtićke  skupine -poludnevni program koju čine djeca od četvrte godine do polaska u školu.

Radionicu pod nazivom “IZRADA UKRASA ZA BOR” vodila je Andrea Fekete u područnom vrtiću u Petrijevcima, 11. prosinca 2019. godine. Polaznici ove radionice bila su djeca mješovite (starije) vrtićke skupine ovog objekta.

U četvrtak, 12. prosinca 2019. godine, u područnom vrtiću u Bizovcu organizirana je radionica pod nazivom “UKRASI ZA BOR” koja je namijenjena djeci mješovite mlađe i starije vrtićke skupne ovog objekta, a vodila ju je Patricija Horvat.

Ovim putem pozivamo roditelje i djecu na razini naše ustanove da nam se u što većem broju pridruže i u narednim programskim aktivnostima produženog boravka koje ćemo organizirati u siječnju 2020. godine u obliku radionica i igraonica,  koje imaju za cilj poticanje i razvijanje dječjih socijalnih vještina, emocionalne stabilnosti, radno-praktičnih sposobnosti primjerenih njihovoj životnoj dobi i različitih oblika dječjeg stvaralaštva.

Planirane programske aktivnosti produženog boravka sastavnica su projekta “Maslačak – prijatelj djece” financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content