Novosti|

Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće odobren je projekt „Stvarajmo u knjižnici“ koji će se realizirati u 2017. godini. Naime, belišćanska knjižnica je od Ministarstva kulture zatražila sredstva i napisala projekt, a ono je očito prepoznalo vrijednost kreativnih radionica koje se održavaju u belišćanskoj knjižnici i s 2.500,00 kuna odlučilo je podržati ovaj projekt.

Kontinuitet kreativnih radionica koje se još od 2009. godine održavaju u knjižnici svakako je nešto čime se knjižnica može pohvaliti, a kad nadležno ministarstvo to prepozna, dokaz je da se u knjižnici kvalitetno radi i provode raznovrsni sadržaji.

Osim redovitih sredstava za nabavu knjižne i neknjižne građe u iznosu od 38.000,00 kuna koja su također odobrena knjižnici, i ovaj iznos za projekt „Stvarajmo u knjižnici“ jako je obradovao knjižničarke iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće. Kreativne knjižničarke zato poručuju da će u 2017. godini u knjižnici biti organizirano još više kreativnih radionica, i to onih koje su namijenjeni djeci, ali i odraslima, a o čijem održavanju će na vrijeme obavijestiti sve zainteresirane.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content