Novosti|

Ožujak u Klubu mladih Garaža bio je proljetnog karaktera, za razliku od vremena pa su se najčešće igrale društvene igre. Novosti kod društvenih igara su te da su od ovog mjeseca na inicijativu Slavena Lakata, člana i podržavatelja, krenuli s novim, popularnim igrama – Magic The Gathering i Dungeons and Dragons za koju je cijeli storyline napisao Juraj Repinac, također član Kluba.

Osim društvenih igara, povodom Dana žena održali su radionicu o ženskim ljudskim pravima te o povijesti borbe za prava žena.

Krajem mjeseca započeli su sa kreativnim radionicama za Reunited festival, koji će se održati u valpovačkom dvorcu 15. i 16. lipnja 2018. godine. Pozivaju sve mlade na sljedeće radionice, koje će se održavati dva puta mjesečno u Garaži.

Jedna od radionica koja je pokupila najviše pohvala je radionica pozitivnih poruka na kojoj su napisali lijepe izreke i citate upućene ljudima dobre volje te će ih podijeliti po sandučićima stanovnika Belišća i Valpova i staviti na prikladna mjesta u Gradu.

Očekuje ih još ispitivanje mišljenja stanovnika  o mladima, radionica „Mladi o mladima“ te šetnja parkom na Svjetski dan šetnji parkom.

U travnju su u planu nove radionice, kreativno preuređenje kluba i brojna iznenađenja te ovim putem pozivaju sve mlade da im se pridruže.

Tekst: Sonja Novoselić, Klub mladih Garaža

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content