Novosti|

Udruga Umirovljenika i Starijih Osoba grada Belišća za korisnike „Dnevnog boravka za starije osobe grada Belišća“ i građane Valpovštine organizira jednodnevni izlet u Varaždin, na „Špancir fest“.

– Datum polaska: 30. kolovoza 2014. ( subota)
– Vrijeme polaska: 6,00 sati
– Vrijeme povratka: 20,00 sati ili po dogovoru
– Mjesto polaska: Belišće – autobusni kolodvor
– Cijena izleta: 75,00 kuna.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE: prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu.
Prijava se može izvršiti do 29. kolovoza u prostorijama Dnevnog boravka, u Domu umirovljenika Belišće, Vijenac J. J. Strossmayera 67. svakim radnim danom od 9,00 do 19,30 sati ili na kontakt telefon:

– IVKICA PAVLOVIĆ – 098/ 9900 479
– PAVO MILEKIĆ – 099/690 9 114

IDEJA ZA SAVRŠEN VIKEND:

Stari Grad Varaždin – prekrasna utvrda za koju se vjeruje da potječe iz 12. stoljeća. Izvrsno je očuvana kroz burnu povijest i brojne ratove, a danas je sastavni dio Gradskog muzeja. Varaždinsko groblje stvarano vizionarskom dušom Hermana HALLERA, nije samo počivalište mrtvih već svojevrsni biser parkovne arhitekture i spomenik prirode. Povijesna jezgra grada je ono što Varaždni razlikuje od drugih gradova. Bogata urbana sredina sastoji se od brojnih palača i vila iz doba baroka i secesije te ima jednu od najstarijih gradskih vijećnica.

PROGRAM JEDNODNEVNOG IZLETA:
– Polazak autobusom sa autobusnog kolodvora Belišće u 6:00 sati – vožnja do VARAŽDINA.
– Po dolasku, sastanak s vodičem i odlazak na razgledanje gradske jezgre: GRADSKO GROBLJE, BAROKNE PALAČE, – BAROKNE CRKVE, GLAVNI TRG…
– Razgled STAROG GRADA u kojem se nalazi MUZEJ s tri stalna postava u tri muzejska odjela: Kulturno-povijesni, Galerija starih i novih majstora i Entomološki odjel.

Ostatak dana i poslijepodneva, uživanje u programu ŠPANCIR FESTA!

Predsjednik/ca: Ivkica Pavlović

18.8.2014. -Jednodnevni izlet u Varazdin – Obavijest

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content