Novosti|

Povodom nadolazećeg Dana grada Belišća, 1. svibnja, a ujedno i obilježavanja međunarodnog Dana planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja, pozivamo članove svih udruga, djelatnike institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu tradicionalnoj ekološkoj akciji “Volim Belišće, ali čisto“ koja će se održati 20. travnja 2024. godine s početkom u 9 sati.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove udruga i djelatnike institucija da pomognu pri uređenju i čišćenju grada i prigradskih naselja kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Ustanove, udruge, društva i ostali koji će se uključiti u akciju molimo da prijedloge plana čišćenja i popunjenu prijavnicu dostave najkasnije do 15. travnja 2024. godine u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B ili na e-mail adresu: tzbelisce@tzbelisce.net.

Sve udruge i institucije grada Belišća trebaju poslati predstavnika koji će doći u petak, 19. 4. 2024. godine od 9:00 do 12:00 sati u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B gdje će im se dodijeliti zadaci i predati osvježavajući napitci.

Zajedno doprinesimo svi ljepšem, zdravijem i čišćem okruženju u kojem živimo i radimo jer samo zajedničkim snagama možemo učiniti naš jedini planet ljepšim i takvim ga ostaviti budućim naraštajima!

Foto: Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content