Novosti|

U želji da se u Belišću ponovno pokrene glazbeni dječji festival i oživi belišćanska tradicija dječje festivalske pjesme, Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća i Centar za kulturu Sigmund Romberg pokrenuli su 2014. godine projekt pod nazivom Belišćanski dječji festival Vedrofon.

Ove godine održava se 6. Belišćanski dječji festival Vedrofon te organizatori pozivaju sve dječje zborove da se prijave i sudjeluju na 6. Vedrofonu koji će se održati u nedjelju, 2. lipnja 2019. godine, u nastavno-sportskoj dvorani OŠ Ivana Kukuljevića u Belišću s početkom u 17 sati.

Zborovi trebaju pripremiti dvije pjesme, a preporuča se da jedna od njih bude nova i skladana za ovaj festival. Najuspješniji zborovi i najbolja nova skladba bit će nagrađeni, a svim sudionicima Vedrofona jamčimo puno vedrine, zabave i druženja uz pjesmu.

Propozicije dječjeg festivala Vedrofon nalaze se u privitku Javnog poziva, a možete ih pogledati i na www.cks-romberg.hr te Facebook stranici Vedrofon. Rok za prijave je do 8. svibnja 2019. godine.

Za prijave i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 031/333-524 ili na mail adresu vedrofon.hr@gmail.com.

 

Dominik Špoljarić, Centar za kulturu Sigmund Romberg

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content