Novosti|

Pozivamo sve udruge, institucije i sve građane grada Belišća na sudjelovanje u tradicionalnoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“ koja će se održati 23. travnja 2016. godine s početkom u 9 sati. Ovime se uključujemo u akciju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, koja se provodi u sklopu globalnog pokreta Let´s do it! i svjetske akcije World Cleanup 2016.

Povodom nadolazećeg Dana grada Belišća, 1. svibnja, pozivamo članove svih udruga, institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu našoj tradicionalnoj akciji  „Volim Belišće, ali čisto“ kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove naših udruga i institucija pozivamo da pomognu pri uređenju i čišćenju oko svojih sjedišta. Molimo vas također da prethodno obavijestite Upravni odjel za društvene djelatnosti Gradske uprave grada Belišća o tome koji dio Belišća i što namjeravate čistiti i urediti, na broj telefona 400-631.

Sve udruge grada Belišća trebaju poslati najmanje dva volontera koji će doći u subotu, 23. 4. 2016. u 09 sati na Trg Ante Starčevića gdje će im se dodijeliti zadaci, a prije subote, najkasnije u ponedjeljak, 18. travnja potrebno je obavijestiti Upravni odjel za društvene djelatnosti Gradske uprave grada Belišća, na već spomenuti tel. broj, o imenima i prezimenima volontera koje će poslati na akciju.

Zajedničkim snagama učinimo da naš grad u ovim lijepim proljetnim danima i sam procvjeta, svi zajedno učinimo ga ljepšim!

Očekujemo vas s veseljem!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content