Novosti|

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA BELIŠĆA raspisuje JAVNI POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATA ZA SUDJELOVANJE NA NATJECANJU U KUHANJU FIŠ-PAPRIKAŠA.

Natjecanje će se održati na Bazenu u Belišću, dana 21. kolovoza 2020. godine (PETAK) s početkom u 17 sati.

Organizatori su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća.

Pozivaju se zainteresirani građani s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja da prijave mogu izvršiti na broj telefona 533-330 radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati ili elektronski putem maila: tzbelisce@tzbelisce.net.


Kotizacija iznosi 150 kn

Za sve sudionike organizatori osiguravaju ribu, drva za loženje, 1 stol, 2 klupe i majicu za kuhara, a natjecatelji donose svoj kotlić, nogare te sve začine i dodatke.

Pobjednik ovogodišnje Fišijade biti će predstavnik grada Belišća na Državnom natjecanju u kuhanju fiš-paprikaša.

Obavještavamo građane da će zbog epidemiološke situacije vezane uz širenje virusa COVID-19 biti ograničen broj natjecatelja na maksimalno 20 osoba te njihovih gostiju na maksimalno 6 osoba po natjecatelju.  Lista natjecatelja će biti sastavljena prema redoslijedu prijava.

Molimo natjecatelje i njihove goste da se pridržavaju navedenog ograničenog broja osoba te da radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja drugih oko sebe poštuju sve preporuke HZJZ-a za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja manifestacije.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content