Novosti|

U dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, u subotu, 2. travnja 2022. godine, izvedena je drama Kazališta Županja pod nazivom “Soba moje mladosti” redatelja i glumca Branka Puheka.

Ovo je treća predstava na programu 42. memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje.

U predstavi su glumili Fatima Šakanović, Edita Petrović, Branko Puhek, Marija Vištica, Imman Hasić, Marija Viljušić Janjić i Ivan Filipović. Glumci su odličnom izvedbom uspjeli uvući publiku u prošlost i zanimljivu priču jedne obitelji koja na kraju završava tragično. U drami je kroz refleksije iz dnevnika izvrsno ispričana jedna obiteljska priča koja ima snažnu poruku te nas uči kakvi bismo ,odnosno ne bismo trebali biti i kako naši postupci mogu utjecati na živote naših bližnjih.

Ulaznicu po cijeni od 15 kuna za posljednju predstavu “Čaj za dvije” koja je na programu 42. Memorijala možete rezervirati svakim radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra. Predstava će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content