Novosti|

U okviru 42. dramskog memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje, u petak 25. ožujka 2022., Satiričko kazalište mladih iz Slavonskoga Broda izvelo je satiričnu komediju “Bespomoćna stvorenja”. Komedija je nastala prema jednočinkama Antona Pavloviča Čehova, dramatizirao ju je američki dramaturg Neil Simon, a obradio redatelj Silvio Stilinović.

U dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, publici su se predstavili glumci Tanja Medić Savić, Teuta Pehar, Moreno Mijatović, Silvio Stilinović, Zrino Gusak, Antonio Juričić i kao gost Matej Safundžić. U dijelovima predstave Guvernanta, Prosidba i Davljenik svatko je mogao pronaći ono čemu će se smijati i o čemu će razmišljati. Izvrsna izvedba nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna za sljedeće dvije predstave koje su na programu 42. Memorijala možete rezervirati svakim radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra. Program će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content