Novosti|

Prigodom blagdana Božića, nezaposlenima s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja, Grad Belišće dodjeljuje jednokratnu novčanu pomoć – božićnicu u iznosu od 300 kuna, ali ne kako je prethodno bilo najavljeno osobnim dolaskom u gradsku upravu i društvene domove.

S OBZIROM NA EPIDEMIOLOŠKU SITUACIJU, ZAHTJEVI ĆE SE ZAPRIMATI ELEKTRONSKIM PUTEM OD 8. DO 21. PROSINCA 2020. GODINE, a uplate će se vršiti na osobni tekući račun nezaposlene osobe koja ostvaruje pravo na božićnicu.

Za ostvarivanje prava na božićnicu, potrebno je ispuniti obrazac zahtjeva na službenoj stranici grada Belišća:  www.belisce.hr koji će biti dostupan od 8. prosinca 2020. godine (utorak).

Božićnica će se dodjeljivati prema sljedećim kategorijama:

1. Nezaposlenima koji su se na dan 31. 10. 2020. godine nalazili u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i još uvijek se nalaze u evidenciji,

2. Nezaposlenima koji se nalaze u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a ostali su bez posla od 31. 10. 2020. godine do zadnjeg dana isplate pomoći – božićnice 21. 12. 2021. godine,

3. Nezaposlenima koji se iz posebnih objektivnih okolnosti ne nalaze na evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (osobe radno nesposobne zbog invaliditeta i sl.).

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, na tel. 400-630.

                                                                Gradonačelnik

                                                                                          Dinko Burić, dr. med. v.r.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content