Novosti|

Svi zainteresirani građani Belišća mogu od 17. veljače 2022. vidjeti klupsku izložbu Fotokluba Valpovo pod nazivom „2021. ISPOD SVODA NEBESKOGA“. Izložba je postavljena u Kazališnoj kavani Belišće povodom 20 godina rada i djelovanja Fotokluba Valpovo.

Naziv teme izložbe govori sam za sebe: sve što se nalazi ispod oblaka, a što diše ili ne diše, čini te sretnim ili bijesnim, tužnim, razdražljivim….

Sve fotografske tehnike bile su dopuštene (color, BW, obrađene fotografije). Na natječaj se moglo poslati do 25 fotografije snimljenih FOTOAPARATOM. Fotografije su morale biti dostavljene u JPEG formatu, minimalne kvalitete 2400 pixela po dužoj strani fotografije.

Izbor fotografija obavljen je 6. listopada 2021. Gospođa Blanka Hajnc je pred sobom imala 351 fotografiju od 19 autora, a od njih je izabrala je 25 fotografija koje su printane na forexu 5 mm dimenzije 72 x 50 cm.

Izložba je bila postavljena povodom Dana grada Valpova početkom prosinca 2021. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo.

Izložene fotografije možete vidjeti i na web stranici Fotokluba Valpovo.

Dragan Francuz, tajnik

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content