Novosti|

Temeljem Odluke Vlade RH od 19. svibnja 2011.godine raspisani su izbori za predstavnike i članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave („Narodne novine“ br. 56/11), a koji će se održati u nedjelju, 10. srpnja 2011.godine

Za područje grada Belišća provest će se izbori za predstavnika Romske nacionalne manjine gdje su predložene dvije kandidacije liste:

KANDIDAT: Mario Balog, Bistrinci, Marka Oreškovića 75B, M

Predlagatelj: Udruga Roma Grada Belog Manastira, Beli Manastir, Vladana Desnice 45

KANDIDATKINJA: Mirela Ivanović, Bistrinci, Ljudevita Gaja 57, Ž

Predlagatelj: Udruga Romkinja „Kašmir“ Belišće, Belišće, Kralja Tomislava 175

Na području Osječko baranjske županije predložene su kandidacijske liste za članove Vijeća nacionalnih manjina i predstavnika ALBANSKE, CRNOGORSKE, MAĐARSKE, MAKEDONSKE, NJEMAČKE, ROMSKE, RUSINSKE, SLOVAČKE, SLOVENSKE i SRPSKE

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Belišća donijelo je i Rješenje kojim je za predstojeće izbore za vijeće i predstavnika nacionalnih manjina određeno jedno biračko mjesto i to u Staroj zgradi Gradske uprave, Vij.S.H.Gutmanna 1, za birače pripadnike nacionalnih manjina s prebivalištem u Belišću, Bistrincima, Bocanjevcima, Gatu, Gorici Valpovačkoj, Kitišancima, Tiborjancima, Veliškovcima i Vinogradcima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u sjedištu Gradskog izbornog povjerenstva na adresi Kralja Tomislava 206, Belišće ili na broj telefona 400-605 ili 400-601.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content