Novosti|

Zauvijek nas je napustio naš sugrađanin, voljeni suprug, otac i djed, dragi prijatelj i dugogodišnji djelatnik tadašnjeg Kombinata Belišće, gospodin Dragan Ostojić.

Dragan Ostojić rođen je 1946. godine u Čačku, školovao se u Sarajevu, a po završetku školovanja, godine 1965. dolazi u Belišće jednako ga zavoljevši kao i svoj rodni kraj. U Belišću sa suprugom zasniva obitelj i u njemu ostaje do kraja životnog puta.

Uz posao, Dragan Ostojić trudio se pridonijeti afirmaciji sportsko-rekreativnog života u Belišću, a vrhunac njegovog angažmana bila je organizacija vrlo popularne sportske manifestacije, radničkih sportskih igara papirničara. Uz to, za radnike je organizirao godišnje odmore, boravke u lječilištima te razna turistička putovanja.

Nakon umirovljenja, teško se razbolio, no ni to ga nije zaustavilo u pomaganju i radu.

Od 2017. godine obnašao je dužnost člana Savjeta za gospodarski razvoj Belišća, savjetodavnog tijela gradonačelnika Belišća, čijem je radu pridonosio svojim znanjem i iskustvom te svojim angažmanom, trudom i zalaganjem dao dugoročni doprinos razvoju svoga grada.

Nemjerljivo je i njegovo nesebično zalaganje u vrijeme Domovinskog rata, osobito pri oslobađanju zarobljenih i preuzimanju tijela poginulih hrvatskih branitelja.

Dragan Ostojić bio je i ostat će sinonim za vrijednu, skromnu, poštenu, dinamičnu i angažiranu osobu, kako u poslovnom smislu tako i u području sporta, kulture, rekreacije, kinologije do društvenog i humanitarnog rada. Opraštajući se od našeg sugrađanina i prijatelja, za sve dobro što je učinio, veliko mu hvala.

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić, sa svojom zamjenicom Ljerkom Vučković, predsjednikom i članovima Gradskog vijeća grada Belišća te djelatnicima Gradske uprave grada Belišća, njegovoj obitelji i najbližima izražava iskrenu sućut.

Počivao u miru!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content