Novosti|

U slopu projekta Savjeta mladih grada Belišća „I NAŠE JE SRCE U BELIŠĆU!“ započela je nova akcija koja će još jednom pokazati jedinstvo građana našeg grada.

Savjet mladih predstavio je prvi dio projekta u kojemu su članovi oživjeli pjesme Antuna Tonike Bučanca o Belišću čime je cilj ljude vratiti u neke prošle dane. Uz dopuštenje autora, objavljene su pjesme na Youtubeu s njegovog albuma „Moje je srce u Belišću“ koje su popraćene fotografijama grada.

Dok se radi na realizciji preostalih dvaju dijelova ovog zanimljivog projekta, Savjet mladih grada Belišća poziva sve Belišćanke i Belišćane ovdje, diljem Lijepe Naše i u inozemstvu, da zajedno pokažu ljubav prema našem gradu.
Ova nova aktivnost rezultirat će virtualnom mapom fotografija Belišćanki i Belišćana, bez obzira na mjesto stanovanja. Akciju možete podržati na način da napravite fotografiju na kojoj držite natpis „I MOJE JE SRCE U BELIŠĆU!“ te ju pošaljete na Facebook stranicu Savjeta mladih grada Belišća.

Cilj ove akcije je prikupiti što više fotografija iz raznih krajeva Hrvatske i svijeta te pokazati kako je Belišće mali grad s ljudima velikog srca.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content