Novosti|

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Valpovo i Gradom Valpovo u rujnu 2018. krenuo je s projektom „Učim, radim… više vrijedim“. Cilj projekta je povećati mogućnosti za zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba korisnika prava zajamčene minimalne naknade, osoba romske nacionalne manjine, mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi te radno sposobnih osoba s invaliditetom.

Projektom je osiguran besplatan program obrazovanja odraslih za kuhare, njegovatelje, proizvođače voća i povrća, CNC operatere, autolakirere, tokare i glodače kojim se stječe zanimanje. Edukacija se planira od prosinca 2018. i uključuje podjednak broj žena i muškaraca. Kroz projekt će polaznici programa obrazovanja imati priliku učiti različite socijalne vještine, pisati zamolbe i prijavljivati se na natječaje za posao uz podršku našeg stručnog tima. Kroz obaveznu praksu i mentorstvo korisnici će imati priliku steći konkretno radno iskustvo koje će im pomoći pri pronalasku zaposlenja.

Ovim putem pozivamo Vas da se uključite u ovaj projekt i razmislite koji od ponuđenih besplatnih programa obrazovanja bi Vama najviše odgovarao.

Molimo Vas da se prijavite s vašim kontakt podacima i željenim odabirom programa obrazovanja Crvenom križu Valpovo (telefonom, e-mailom ili osobnim dolaskom) do 21. 11. 2018. Kontakt telefon; 651 479; e-mail: info@crvenikrizvalpovo.hr

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content