Grad za mlade, Novosti|

Rujanska događanja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće nastavljena su još jednom kreativnom radionicom koja je održana u četvrtak, 2. rujna 2021. godine.

Radionica naziva „Dan na plaži“ bila je namijenjena djeci, a vodila ju je Bojana Reçica, djelatnica belišćanskog Centra za kulturu Sigmund Romberg. Tematski ova radionica idealan je zaključak cijelog kreativnog programa koji se provodio tijekom srpnja i kolovoza u Knjižnici, zato što je Bojana osmislila izvrsnu ideju kako sačuvati uspomene na ljetne praznike.

Prijavljena djeca naučila su napraviti neobične slike s motivima mora, plaže, morskih školjki i zvijezda. Te maštovite uspomene na ljetovanje izradila su koristeći uokvireno slikarsko platno, šmirgl papir, akrilne boje, fimo masu i prave morske školjke. Kao na svakoj radionici, tako i na ovoj svi su uspješno svladali nove kreativne tehnike te su na taj način dodatno unaprijedili svoje kreativne vještine.

Na kraju radionice Bojana se pobrinula nagraditi malene kreativce za njihov trud tako što ih je počastila čokoladnom bombonijerom u obliku morskih životinjica.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content