Novosti|

Članovi Dramskog ansambla odraslih Amaterskog kazališta Belišće, svoju turneju ovosezonskih gostovanja, započeli su 19. listopada 2018. godine na devetoj Međunarodnoj smotri hrvatskih društava koja se održala u Somboru. Komedijom „Ljubav na prvi pogled“, autora Fadila Hadžića, Ivica Koprivnjak i Jadranka Berak očekivano su oduševili i dobro nasmijali brojnu publiku, pritom opravdavajući svoju već dobro poznatu reputaciju i izvrsnu glumačku izvedbu. Istom predstavom, koja je premijerno izvedena na 42. Memorijalu Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje početkom lipnja ove godine, Dramski ansambl sudjelovao je i na 36. Smotri kazališnih amatera Slavonije i Baranje u Bošnjacima, 3. studenog 2018. godine, gdje je za najbolje odigranu žensku ulogu u predstavi stručni žiri odabrao upravo našu Jadranku Berak.

Za kraj ovogodišnje turneje, Dramski ansambl odraslih s predstavom “Ljubav na prvi pogled” odlazi na gostovanje u Viljevo, 25. studenog 2018. godine, na 2. kazališnu večer Kazališno-dramske udruge “Drski” Viljevo.

Za realizaciju predstave na gostovanjima zadužena je tehnička ekipa Amaterskog kazališta Belišće, a šaptačice u predstavi su Nevenka Blažević i Nada Kavicki.

Tekst i fotografije: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content