Novosti|

Danas 27. veljače 2018. godine, u Društvenom domu u Gorici Valpovačkoj, zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković predala je  Milanu Strahincu, povjereniku za razvoj prigradskog naselja društvene igre i rekvizite za igru.

Društveni dom u Gorici Valpovačkoj sada je bogatiji za nove rekete, mrežicu i loptice za stolni tenis, pikado i društvene igre: Monopoly, Čovječe ne ljuti se i šah kojima će djeca i mladi upotpuniti svoje slobodno vrijeme.

Zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, tom je prigodom rekla kako je grad Belišće, na inicijativu povjerenika za razvoj prigradskog naselja Gorice Valpovačke, donirao jedan mali komplet društvenih igara za djecu koja će ih ovdje u Društvenom domu koristiti kako bi na što bolji i kvalitetniji način provela slobodno vrijeme.

-Nije to neka velika i basnoslovna donacija, međutim to je nešto što zapravo pokazuje da i kroz ovakve male ideje i male zahtjeve brinemo o svojim sugrađanima. Trudimo se i brinemo da svi domovi na području Grada budu uređeni i opremljeni kako bi naši sugrađani imali prostor u kojemu će provodi ne samo slobodno vrijeme, već da koriste domove i za mnoge svoje druge potrebe što je naravno za  mještane besplatno, zaključila je zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković.

Milan Strahinec, povjerenik za razvoj prigradskog naselja Gorice Valpovačke zahvalio se gradu Belišću za nabavku društvenih igara i rekvizita za stolni tenis te istaknuo kako će sada djeca i mladi moći kvalitetno provoditi slobodno vrijeme u Društvenom domu u svom mjestu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content