Novosti|

Društvo Naša djeca grada Belišća jučer je u prostorijama Dječjeg vrtića “Maslačak” održalo godišnju skupštinu na kojoj je izvješće o radu u prošloj godini pročitala Ivana Belcar, predsjednica belišćanskog DND-a. Među aktivnostima se ističu, sada već tradicionalni dječji maskenbal, besplatne subotnje igraonice za djecu koja ne pohađaju vrtić, obilježavanje Dana grada Belišća, Cvjetni korzo, Dan igara, Dječji tjedan i mnoge druge, a sličan plan rada je donesen i za ovu godinu.

– Ono što uskoro slijedi je sudjelovanje u manifestaciji Gnijezdo s 1.000 pisanica, te vrlo brzo nakon toga i obilježavanje Dana grada uz natječaj za najbolje likovne i literarne radove na koji nam se svake godine javi nekoliko desetaka djece vrtićkog i školskog uzrasta, najavila je Ivana Belcar, predsjednica belišćanskog DND-a, podsjetivši još jednom sve roditelje čija djeca ne pohađaju redovne vrtićke programe, a stara su između četiri i šest godina, da uključe mališane u besplatne igraonice subotom od 10 do 12 sati.

Uz članice belišćanskog DND-a, na skupštini je bila i Ana Pavlović Martinović, viša stručna suradnica u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti grada Belišća, koja je u ime gradonačelnika Dinka Burića čestitala na dosadašnjem radu, te obećala podršku grada Belišća i dalje, kako bismo i u nadolazećem razdoblju još jednom potvrdili titulu Belišće – grad prijatelj djece.

Podršku svim aktivnostima s djecom i za djecu, pružili su i Zdenko Glasovac, ravnatelj Dječjeg vrtića “Maslačak” te Igor Paloh, predsjednik Savjeta mladih grada Belišća.

Tekst: Monika Đogaš (Gradski radio Belišće)
Foto: Jelena Čolaković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content