Novosti|

Centar za kulturu Sigmund Romberg i Amatersko kazalište Belišće pozivaju vas na završnu večer 43. Rombergovih glazbenih večeri u petak, 6. prosinca 2019. godine, s početkom u 20 sati. U dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg održat će glazbeni program pod nazivom “60 dijamantnih godina”.

Završni program Rombergovih glazbenih večeri ove godine bit će prigoda za obilježiti 60 godina uspješnog rada Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta Belišće, kao i za odati počast velikom skladatelju po kojemu ova glazbena manifestacija nosi ime. Naime, prije sto godina, Sigmund Romberg prvi je put posjetio Belišće nakon odlaska u SAD te je tom prigodom svome gradu skladao “Belišćanski marš”. Zabavni orkestar sa solistima za svoj dijamantni rođendan publici će donijeti presjek glazbenih uspješnica prema desetljećima u kojima je bend radio i stvarao, a takav koncept odati će priznanje i svim članovima koji su prošli kroz orkestar i ostavili svoj trag. Poseban dio ove svečane glazbene večeri biti će dodjela priznanja za amaterski rad Zvonimiru Ivekoviću za 25 godina i Vjekoslavu Pavloviću za 15 godina. Voditeljice programa su Tea Glavica, ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg, i Leonarda Nago, članica Dramskog ansambla mladih Amaterskog kazališta Belišće.

Ulaznice za glazbeni program “60 dijamantnih godina”, po cijeni od 15 kuna, možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu na broj telefona 533-274, na e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra.

Tea Glavica, mag.prim.educ., ravnateljica CK Sigmund Romberg

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content