Novosti|

U ponedjeljak i utorak, 26. i 27. ožujka 2018. godine, u Požegi se održalo prestižno Peto međunarodno natjecanje tamburaša. Učenici tamburaškog odjela Glazbene škole  osvojili su sljedeće nagrade:

Lana Šarčević učenica petog razreda glazbene škole-bisernica, pod vodstvom profesora Danijela Čehajića osvojila je prvu nagradu u drugoj folklornoj kategoriji sa 95,33 boda.

Luka Turk učenik šestog razreda-brač,pod vodstvom profesora Hrvoja Nemeca osvojio je prvu nagradu u trećoj klasičnoj kategoriji sa 90,60 boda.

I u kategoriji komornih sastava, tamburaški kvartet u sastavu Lana Šarčević-bisernica, Ivan Cimerman-brač, Ivan Čamagajevac-čelović i Luka Turk-čelo, pod ravnanjem profesora Hrvoja Nemeca osvojio je prvu nagradu u prvoj klasičnoj kategoriji sa 91,80 boda.

Nastavio se niz nevjerojatnih uspjeha, a ne moram naglasiti koliko smo sretni i ponosni na naše učenike i kolege koji su svojim predanim radom opet dokazali koju koncentraciju kvalitete imamo u našim Glazbenim odjelima. Učenike je pratio prof.Branimir Pepic bez koga ovi uspjesi ne bi bili mogući, istaknula je voditeljica područnog odjela Glazbene škole Latinka Ruski.

Tekst i fotografije: Latinka Ruski, voditeljica područnog odjela Glazbene škole 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content