Novosti|

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo osigurao je pakete hrane za najpotrebitije osobe s područja Valpovštine kroz projekt „Pomoć najpotrebitijima na području Valpovštine“ koji se financira iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije 2014. – 2020. (FEAD) u okviru poziva „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza II“.  Pakete će primiti obitelji i pojedinci čiji je prihod manji od 1.100 kn po članu kućanstva i obitelji koje se nalaze u kriznim situacijama.

Podjela paketa održat će se isključivo u ponedjeljak,  23.12.2019.  u  9 sati u prostoru DOMA UMIROVLJENIKA BELIŠĆE, na adresi: Vijenac Josipa Jurja Strossmayera 67, Belišće.

Potrebno je ponijeti zadnje rješenje Centra za socijalnu skrb i osobnu iskaznicu!

Ako ne primate zajamčenu minimalnu naknadu ponesite odrezak mirovine ili neki drugi dokument koji dokazuje vaša primanja (odrezak plaće, rješenje o dječjem doplatku, bankovni izvod…)

Molimo građane da planiraju način vožnje paketa jer će dobiti broj paketa sukladno broju članova obitelji. Paketi teže oko 20 kg.

Stjepan Gregorić, voditelj projekta

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content