Novosti|

Fotoklub Valpovo raspisuje fotografski natječaj u svrhu fotografiranja motiva i obilježja grada Belišća s ciljem njegove promocije.

Cilj projekta bio bi pomoću fotografije razvijati ljubav prema zavičaju (gradu Belišću), sačuvati od zaborava kulturno-povijesni identitet mjesta. Snimljene fotografije koristit će se za pohranjivanje snimljenog trenutka i za tiskovine, elektroničke medije, potrebe turističke zajednice, grada i sl.

Pravo sudjelovanja

Članovi Fotokluba Valpovo i fotoradionice Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće, te svi građani koji to žele postati.

Fotografske tehnike

Dozvoljene su sve fotografske tehnike i obrade fotografije. Fotografija mora biti snimljena fotoaparatom (ne mobitelom).

Kvaliteta fotografije

Minimalno 2000 pixela po dužoj stranici i rezolucije 300 piksela u jpg formatu. Sudionici nisu ograničeni brojem fotografija.

Označavanje fotografije

Ime-prezime_naziv (ivana-ivanić_most-na-dravi)

Vremenik

Fotografije treba dostaviti najkasnije do četvrtka 18. lipnja 2020. do 24 sata osobno u Dom tehnike Valpovo, B. Radić 34 (u radno vrijeme) ili na mail ztk.valpovo.belisce@gmail.com

Razglednica je najčešće pravokutni komad debljeg papira ili tanjeg kartona namijenjen za pisanje i slanje poštom bez omotnice. S prednje strane je otisnut motiv (najčešće umjetničko djelo, fotografija i crtež), a na poleđini je prostor za adresiranje i pisanu poruku primatelju. Austrija je 1869. godine izdala prve razglednice na svijetu. (Wikipedija)

Fotografskom razglednicom želimo prikazati određeno mjesto u gradu na najljepši mogući način.

Fotoklub Valpovo ne odgovara za motive koji su natjecatelji poslali na natječaj.

Matej Vidaković, Most                                                                                                                                   

Dragan Francuz, tajnik ZTK-a Valpovo-Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content