Novosti|

Na 12. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske koje je održano u Puli 24. rujna 2016. godine među predstavnicima Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije koji su ostvarili pravo nastupa na osnovu rezultata sa Županijskog vatrogasnog natjecanja, nastupila je ekipa ženske mladeži DVD-a Veliškovci, člana Vatrogasne zajednice grada Belišće.

Članice mladeži DVD-a Veliškovci ostvarile su izuzetan rezultat. Naime, u jakoj konkurenciji od 48 ekipa zauzele su izvrsno 16. mjesto u vatrogasnoj vježbi mladeži s preprekama ostvarivši vrijeme od 58,62 sekunde. Štafetnu utrku istračale su za 90,75 sekundu, što je ukupno 1027,63 ostvarenih bodova. Svojim rezultatom ekipa se svrstala u prvu trećinu plasiranih te su sve članice primile zlatne medalje za sudjelovanje. Zlatnu ekipu čine: Stela Antonina, Danijela Galinović, Aurora Jurkin, Antonia Koričić, Lanela Lovrečić, Ana Mihajlović, Tamara Pavlinić, Barbara Svrtan, Janja Vrbanac i Mia Zajec. Ekipu za natjecanje pripremao je zapovjednik DVD-a Veliškovci Josip Kozina, a voditeljice ekipe na natjecanju bile su Lea Kozina i Tajana Jagodić.

Ekipa ženske mladeži DVD-a Veliškovci zaslužuje velike čestitke na trudu i zalaganju koje su dale na treninzima i samom natjecanju, a pohvale ujedno idu i voditeljima koji su svoje znanje i vještine prenijeli na članice ekipe.

Ekipa mladeži svojim boravkom u Puli stekla je nova iskustva, poznanstva i ugodna druženja s svojim vršnjacima iz cijele Republike Hrvatske, što će im ostati kao velika uspomena.

U organizaciji Državnog vatrogasnog natjecanja u sudačkim komisijama sudjelovala su dva vatrogasna suca iz Vatrogasne zajednice grada Belišća – Josip Kozina i Ivan Vincetić, koji su prema svojim dosadašnjim sudačkim kriterijima bili prepoznati i zbog toga pozvani na Državno vatrogasno natjecanje.

Ekipa mladeži DVD-a Veliškovci i vatrogasni suci s ponosom su predstavljali svoja matična društva, kao i Vatrogasnu zajednicu grada Belišća i Vatrogasnu zajednicu Osječko-baranjske županije, koji im upućuju daljnju podrušku u radu i ostvarivanju vrijednih rezultata.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content