Novosti|

U nedjelju 17. lipnja u centru Našica nastupile su vatrogasne ekipe DVD-a Veliškovci i DVD-a Belišće u kategorijama djece od 6 do 12 godina i mladeži od 12 do 16 godina.

U kategoriji djece, ženska ekipa DVD-a Veliškovaca ostvarila je 3. mjesto od 15 ekipa, a muška 10. mjesto od 22 ekipe. Ekipa DVD-a Belišće djeca/muški ostvarila je 22. mjesto. S obzirom na uzrast djece valja im čestitati na požrtvovnosti i radu koji pružaju u vatrogasnim vježbama s brentačom i rušenju meta.

Ekipa DVD-a Veliškovaca mladeži/ženske ostvarila je zapaženo 1. mjesto od 3 ekipe  što je dokaz kvalitete rada, a ista ekipa ove godine nastupa na Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži Republike Hrvatske u Zadru.

Ekipa DVD-a Veliškovaca mladeži/muški, također su ostvarili zapaženo 3. mjesto od 16 ekipa.

Sami rezultati pokazuju marljiv rad s vatrogasnim podmlatkom, gdje dobro uvježbane i kvalitetne ekipe ostvaruju odlične rezultate. Vatrogasna natjecanja s brentačama za djecu i natjecanje s preprekama za mladež veoma su atraktivna i zanimljiva za vatrogasne ekipe, koje na taj način mogu usporediti svoju kvalitetu.

Tekst: Dubravko Čovčić, zapovjednik VZG Belišće

 

 

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content