Novosti|

U organizaciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije i SRK «Žuti šešir» dana 19. svibnja 2018. godine organiziran je jubilarni deseti po redu «Osječki vatrogasni cener» cestovna utrka na 10.000 m.
Na cestovnoj utrci kružnog obilježja koja prolazi osječkim mostovima uz mnogobrojne sudionike sportaše, rekreativce, profesionalne i dobrovoljne vatrogasce Republike Hrvatske i inozemstva nastupio je član DVD-a Belišća Zdenko Cerovečki.

S ponosom predstavljajući Dobrovoljno vatrogasno društvo Belišće, u ukupnom plasmanu, postigao je zadovoljavajući rezultat s vremenom 53,38 minuta.

Sljedećeg dana, 20. svibnja 2018. godine nastupio je na međunarodnoj utrci u Somboru na 39. «Somborskom polumaratonu» predstavljajući DVD Belišće, gdje je sudjelovalo 399 trkača u muškoj kategoriji, ostvarivši zadovoljavajući plasman, gdje je stazu u duljini 21.098  m istrčao u vremenu od 2:03:34.

Sportski pristup načinu života u vatrogasnoj djelatnosti je dragocjen, jer traži posvećenost, spremnost, mentalnu snagu i ustrajnost,  što je ujedno i odlika kvalitetnog vatrogasca.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content