Novosti|

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća ove godine organiziraju “7. Državno natjecanje u kuhanju čobanca”.

Natjecanje će se održati u subotu, 11. rujna 2021. godine s početkom u 16:00 sati na bazenu u Belišću.


Obavještavamo zainteresirane da će zbog trenutnih nužnih epidemioloških mjera biti ograničen broj osoba po ekipi na maksimalno 8 osoba (uključujući kuhara-natjecatelja). Svi natjecatelji i njihovi gosti moraju imati EU digitalnu COVID potvrdu (sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama za javna događanja i okupljanja s preko 100 osoba).

Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 3. rujna 2021. godine (PETAK).

Molimo natjecatelje i njihove goste da se pridržavaju navedenog ograničenog broja osoba  te da radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja drugih oko sebe poštuju sve preporuke HZJZ-a za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja manifestacije.

Pozivaju se zainteresirani građani da prijave mogu izvršiti osobno u Turističkoj zajednici grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B  ili na broj telefona 533 330 radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati.


Kotizacija iznosi 200 kn.

Za sve sudionike organizatori osiguravaju meso, drva za loženje, 2 stola, 4 klupe i majicu za kuhara, a natjecatelji donose svoj kotlić, nogare te sve začine i dodatke.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content