Novosti|

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca g.o. Belišće sudjelovali su na sportskim susretima i raznim edukativnim radionicama dragovoljaca u Zadru od 27. do 29. listopada 2023. godine.

Kao i svake godine, dragovoljce su dočekali s velikim srcem i zadovoljstvom, ovoga puta mještani grada Zadra gradonačelnik i predstavnici Ministarstva Hrvatskih branitelja zaželjevši im puno uspjeha, lijepo druženje uz sportsko natjecanje.

Ovo tradicionalno okupljanje okupilo je oko tristo pedeset dragovoljaca iz raznih krajeva lijepe naše Domovine, a organizatori susreta pokazali su kako se uz sportska natjecanja i druženja mogu nastaviti i stvarati nova prijateljstva.

Natjecanje se odvijalo u više različitih sportskih disciplina kao što su: turnir u malom nogometu, kartanje bele i briškule, elektronski pikado, stolni tenis, stolni nogomet, boćanje, likovna radionica itd.

Belišćanski dragovoljci ove godine vratili su se i ojačali Udrugu dragovoljaca kao i sami grad i mještane grada Belišća za dva pehara osvojena za prvo mjesto u stolnom nogometu i elektronskom pikadu.

Čestitamo na na uspjehu našim natjecateljima, Zoranu Pejaku i Josipu Aniću za osvojeno prvo mjesto u stolnom nogometu i još jednom Josipu Aniću za osvojeno prvo mjesto u elektronskom pikadu, kao i cijeloj Udruzi dragovoljaca grada Belišća.

Predrag Trbojević, tajnik UHDDR -a

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content