Novosti|

U srijedu, 30. rujna 2020. godine, dodijeljene su nagrade za najuređeniju obiteljsku okućnicu, najuređeniji balkon i najuređenije prigradsko naselje grada Belišća u 2020. godini.

Komisiju za ocjenu najuređenije obiteljske okućnice, balkona i prigradskog naselja grada Belišća činile su zamjenica gradonačelnika grada Belišća ljerka Vučković, voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković i stručna suradnica u uredu Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen. Ove je godine pristiglo 12 prijava i članicama komisije nije bio ni malo lagan zadatak odabrati najljepše po kategorijama.

Svim prisutnima se obratila zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković zahvalivši svima na trudu ujedno čestitavši dobitnicima nagrada. Voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković također se pridružila čestitkama te je svim prijavljenim kandidatima uručila zahvalnice za sudjelovanje, a pobjednicima priznanja i novčane nagrade.

U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto osvojila je Mirela Bošković iz Bistrinaca, drugo mjesto osvojili su Nevenka i Ivan Đogaš iz Belišća, dok su treće mjesto osvojile Blaženka Bučanac iz Bistrinaca i Božica Strugačevac iz Bocanjevaca.

U kategoriji za najuređeniji balkon, prvo mjesto osvojila je Melita Jurkić Zečević iz Belišća, dok je drugo mjesto pripalo Božani Piškorjanac iz Bocanjevaca.

U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto osvojili su Bocanjevci, a drugo mjesto Gorica Valpovačka.

Tekst: Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content