Novosti|

Povodom nadolazećih božićnih blagdana, Grad Belišće je i ove godine pripremio slatke pakete za svu djecu s područja grada Belišća.

U subotu, 14. prosinca 2019. godine, predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko i stručna suradnica za sport, tjelesnu kulturu, turizam, zdravstvo i socijalnu skrb Grada Belišća Kristina Horvat u pratnji Djeda Božićnjaka posjetili su djecu u Bocanjevcima, Gorici Valpovačkoj, Vinogradcima, Romskom naselju u Bistrincima i Bistrincima.

Djecu u Gatu, Veliškovcima, Tiborjancima i Kitišancima Djed Božićnjak darivao je u nedjelju, 15. prosinca 2019. godine. U pratnji Djeda Božićnjaka bili su zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković i voditelj Odsjeka za sport, tjelesnu kulturu, turizam, zdravstvo i socijalnu skrb grada Belišća Branimir Kolarić.

Djed Božićnjak razveselio je djecu poklonima, a ona su mu zahvalila prigodnim programima – recitacijama, pjesmom i plesom, koje su pripremili za ovu prigodu.

Djecu Belišća Djed Božićnjak posjetit će i darivati u subotu, 21. prosinca 2019. godine, u 17 sati na Trgu Ante Starčevića.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content