Novosti|

Program povodom dolaska sv. Nikole 6. prosinca je započeo nastupom Društva “Naša djeca” grada Belišća koji su prigodnim programom na Trgu Ante Starčevića pokazali svoja umijeća te recitacijama i pjesmom razveselili mnogobrojne prisutne posjetitelje. U programu su sudjelovala djeca 3.c, 3.d te 4.d razreda zajedno sa svojim učiteljicama Dajnom Đermešter, Anitom Korov te Karmen Soldo. DND Belišće je za svu djecu koja su sudjelovala pripremio prigodne slatke paketiće. Ukupno je sudjelovalo 60 djece.

Predsjednica Andrea Fekete i tajnica Marija Dubrović 15. prosinca 2018. godine su sudjelovale na Tematskoj i izvještajno-programskoj Skupštini Saveza DND-a Hrvatske. Skupštinu je otvorila i vodila predsjednica Saveza DND-a Hrvatske, prof. dr. sc. Aida Salihagić Kadić i dopredsjednica saveza, gospođa Sonja Borovčak. Budući da je od 25. svibnja 2018. godine na snagu  stupila Opća uredba o zaštiti osobnih podataka, tema Skupštine je bila  „Primjena Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR-a) u radu Društava „Naša djeca“. Edukaciju i radionicu za  članove iz Društava „Naša djeca“  vodila je  Suzana Jovanović, IDE3 IT Solutions & Services Zagreb.

U programskom dijelu Skupštine su predstavljeni i usvojeni Financijski plan za 2019. godinu te program rada. Predsjednica i tajnica su imale priliku upoznati te družiti se sa svim članovima Skuštine Saveza DND-a Hrvatske te uživati u razgledavanju Adventa u Zagrebu.

Zadnja ovogodišnja aktivnost bila je ”Božićna priča” u Bistrincima 15. prosinca 2018. u kojoj su sudjelovali mali i veliki s pjesmama i recitacijama koje je pripremila članica DND-a Ivana Belcar uz pomoć Anite Korov, Ane Bučanac Marković i Sanje Balentić. Uz puno pjesme, plesa i prigodnih recitacija djeca su dočekala Djeda Božićnjaka koji im je podijelio paketiće (paketiće je donirao Grad Belišće), dok je DND sponzorirao prigodne slastice. U programu je sudjelovalo 20 djece.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su se na bilo koji način uključili u rad naše udruge i na taj način razveselili našu i vašu dječicu.

Predsjednica DND-a Belišće: Andrea Fekete

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content