Novosti|

Ovogodišnji jubilarni, 10. Cvjetni korzo, manifestacija koju organizira Društvo „Naša djeca“ grada Belišća, a kojom se djeca, njihovi odgojitelji, učitelji i roditelji pozdravljaju od školske odnosno pedagoške godine i žele dobrodošlicu ljetu, održana je danas (16. lipnja) u prijepodnevnim satima.

Cvjetna povorka, koju su predvodile belišćanske mažoretkinje, krenula je iz Parka hrvatskih dragovoljaca, prošla Trgom Ante Starčevića, prema Tržnom centru da bi se svi okupili kod dječjeg igrališta, gdje je održan prigodan program, a na samom početku je sve pozdravila zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, kao i predsjednica belišćanskog DND-a Ivana Belcar. U programu, koji je vodila Monika Đogaš, plesnim su se točkama predstavili Kikići iz Dječjeg vrtića Maslačak Belišće, učenici nižih razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće odnosno školske plesne skupine te polaznici Dječjeg vrtića Moj Bambi iz Valpova, koje je dopratila zamjenica valpovačkog gradonačelnika Ana Brajnović.

Belišćansko Društvo „Naša djeca“ u ponedjeljak, 18. lipnja, očekuje izborna skupština. U 18 sati u Centru za kulturu Sigmund Romberg, uz prigodan program i dodjelu zahvalnica svima koji su u proteklom razdoblju pomogli rad DND-a Belišće, nakon 10-godišnjeg mandata s čela udruge odlazi Ivana Belcar, koja će i dalje biti u DND-u Belišće i pomagati novom vodstvu.

Pozvani su svi bivši i sadašnji, ali i budući članovi, svi oni koji žele raditi s djecom i za djecu, da se u ponedjeljak pridruže Društvu „Naša djeca“ grada Belišća.

Tekst: Monika Đogaš

Fotografije: Vladimir Vazdar

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content