Novosti|

Ovogodišnja utrka „Sunset Run 2020“ – utrka najljepšom europskom šetnicom, održana je 22. kolovoza 2020. godine u večernjim satima s početkom u 19,14 sati.  Uz veliki broj trkačica i trkača koji su nastupili u tri discipline (7, 14 i 21 km), dotičući osječke mostove po atraktivnoj šetnici uz Dravu, a najduža trkačka dionica ujedno je i prvi osječki noćni polumaraton, gdje se s obzirom na epidemiološku situaciju obratila pozornost na striktnom provođenju predoženih mjera za kontrolu i suzbijanje epidemije uz odgovorno ponašanje svih sudionika.

U posebnom trkačkog događaju uz neodoljivu atmosferu i dobre vibracije naš Zdenko Cerovečki osvojio je 3. mjesto u polumaratonu u kategoriji M57+, ponosno predstavljajući DVD-e „Belišće“.

Peti po redu Baranjski Ferivi polumaratonu održan je 12. rujna 2020. godine  po velikoj vrućini, a što nije idealan pratitelj trkača, međutim to nije spriječilo veliki broj učesnika, gdje je u polumaratonu, utrci građana, štafeti te dječjim utrkama nastupio 591 sudionik. Sama utrka je potvrda kako je u ovo pandemijsko vrijeme trčanje u prirodi Kopačkog rita nezaobilazana doživljaj za velik broj sportaša i rekreativaca.

Najviše sudionika je bilo na najzahtjevnijoj utrci, polumaratonu (242), gdje je nastupio Zdenko Cerovečki ostvarivši solidan rezultat,  međutim zbog teških uvjeta svim sudionicima treba dodatno čestitati.

Zapovjednik VZG-a „Belišće“ Dubravko Čovčić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content