Novosti|

“Dotakni me pjesmom” poručuju članovi belišćanskog MPD “BelAmi”. Naziv je to ciklusa koncerata koji su započeli u Dardi, 21. lipnja 2017. godine, na prvi dan ljeta, a u povodu obilježavanja Svjetskog dana glazbe. Jer kako najljepše i najuvjerljivije pokazati nekome da ga voliš ili poštuješ nego glazbom i probranim lirskim repertoarom. A članovi MPD “BelAmi” to svakim svojim nastupom čine: iskazuju ljubav prema domovini, zavičaju, čovjeku, ženi, majci, Bogu, glazbi i skupnom muziciranju.

U suradnji s Ansamblom CroArte i Angelčekima iz Darde, zatim s PROFESSORES, vokalno-instrumentalnim sastavom (Aleksandra Čeliković Cvidrak vokal, ujedno i zborovođa svih anasambala, Ana Stanković i Mirna Skokić), uz glazbenu potporu Zdenka Vidovića, harmonikaškog virtuoza te Zvonimira Ivekovića, belišćanskog vrhunskog i svestranog glazbenika, BelAmijevci su se pridružili vojsci glazbenika diljem svijeta koji slave svoj dan.

Nakon koncerta „Večer s BelAmijem“ u Belišću i darđanskog koncerta „Dotakni me pjesmom“, BelAmijevci nastupaju i ovaj vikend.

Održat će samostalni koncert u sklopu Miholjačkog sijela u petak, 7. srpnja, a sudjelovat će i na Petrijevačkim žetvenim svečanostima u subotu, 8. srpnja, kao gosti Vokalne skupine Mursella, a povodom njihove petogodišnjice postojanja.

„ Kad BelAmijevci marširaju“ nitko ne ostaje zakinut, uskraćen, jer svakog mogu dotaknuti pjesmom.

 

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content