Novosti|

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće održana je prigodna kreativna radionica za djecu povodom božićnih blagdana. Dan za kreativno stvaranje opet je bio četvrtak, 19. prosinca 2019., a radionicu je održala Belišćanka Anica Bračevac. Ona se već dugi niz godina intenzivno bavi kreativnim radom i kao članica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja i Zajednice Vjera i svjetlo-Betlehem iz Belišća često održava razne radionice za ostale članove Udruge i Zajednice.

Na ovoj radionici sudjelovalo je osam osnovnoškolaca kojima je Anica pokazala kako napraviti predivne anđele od bijelog krep papira i stiropornih kuglica. Svi su učenici uspješno napravili svoje male papirne anđele koje su dodatno ukrasili vrpcama božićnih motiva, zlatnim šljokicama, perlicama i zlatnim ukrasnim žicama. U pravom blagdanskom ozračju dobro su se zabavili i naučili neke nove kreativne trikove.

Bila je ovo trideset i treća kreativna radionica koju je Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizirala ove godine. Taj kreativni dio svoga djelovanja Knjižnica će vrijedno nastaviti i u 2020. godini.

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content