Novosti|

U srijedu, 7. prosinca 2022. godine, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo s početkom u 9:30 sati, pravna stručnjakinja Udruge Memoria iz Osijeka, Silvija Dološić Groznica univ.spec.iur., održat će besplatno savjetovalište za obitelji oboljelih od Alzheimerove demencije i drugih oblika demencije.

Pravno i psihološko savjetovanje bazirat će se na individualnom pristupu s ciljem unaprjeđenja kvalitete života i zaštite dostojanstva starijih osoba, oboljelih osoba od Alzheimerove bolesti i članova njihovih obitelji.

Savjetovanje obitelji i korisnika obuhvatit će prava i usluge iz sustava socijalne skrbi prava i usluge iz sustava zdravstvene skrbi te obuhvatiti tzv. rano planiranje budućnosti kako bi osobe u prvim stadijima Alzheimerove bolesti zaštitile svoje dostojanstvo, zlouporabu svoje imovine i prava na život.

Molim o sve koji žele više saznati o Alzheimerovoj demenciji i drugim oblicima demencije ili im je potrebna pomoć i podrška jer su član obitelji ili skrbnik oboljele osobe, da se obrate na telefon 031/651 479, putem e-maila: info@crvenikrizvalpovo.hr ili da dođu osobno na adresu Prilaz Crvenom križu 2, Valpovo.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content