Novosti|

Krenuo je veliki nacionalni izbor za Najljepši advent, novi projekt portala gradonačelnik.hr kojega, po uzoru na popularni izbor za Najljepši vrtić, ove godine prvi put provode na svojoj Facebook stranici.

Za izbor za Najljepši advent prijavila su se ukupno 33 grada i 4 općine, među kojima i Grad Belišće.

Pobijedit će advent koji u konačnici bude imao najviše lajkova, stoga ovim putem pozivamo sugrađane da svojim glasovima podrže naš advent i dijele njegovu objavu.

Glasovanje traje do 12. siječnja u ponoć, a pobjednici će biti proglašeni 13. siječnja.

Cilj je ovoga izbora na jednom mjestu okupiti i građanima predstaviti najljepše advente u Hrvatskoj te na taj način promovirati i prikazati izuzetan trud, ulaganja, kreativnost i ljubav kojima lokalna zajednica u vrijeme adventa želi svojim građanima i gostima uljepšati blagdanske dane i osigurati što ljepše, svečanije i veselije ozračje. Osim toga, tu je i gospodarski aspekt cijele priče jer adventi su posljednjih godina postali i sve značajniji turistički proizvod i magnet za domaće i strane goste pa dobar i posjećen advent ima i svoje pozitivne financijske rezultate za lokalnu zajednicu, naglašavaju organizatori projekta.

Link za glasanje:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=280518840777935&id=100064594636264

PRAVILA IZBORA:

-Na FB stranici Gradonačelnik.hr abecednim redom su objavljene slike advenata

-Glasovanje traje do 12. siječnja u ponoć

-Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa i to samo na njihovoj FB stranici, ne i na podijeljenim objavama

-Pobjednike će proglasiti u 2 kategorije – kategoriji gradova i kategoriji općina

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content