Novosti|

U srijedu, 24. lipnja 2020. godine, u Dječjem vrtiću „Maslačak“ u Belišću održana je prigodna svečanost na kojoj je belišćanskom dječjem vrtiću uručeno priznanje portala Gradonačelnik.hr za najljepši dječji vrtić u Republici Hrvatskoj.

Izbor je krajem prošle godine organizirao portal Gradonačelnik.hr, a u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo se 56 vrtića iz 42 grada iz cijele Republike Hrvatske. Cilj izbora bio je na jednom mjestu okupiti i građanima predstaviti najljepše vrtiće u Hrvatskoj te promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane. Dječji vrtić „Maslačak“ Belišće uvjerljivi je pobjednik izbora i ponosno je ponio titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2019.!

Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić sa svojim zamjenicima Ljerkom Vučković i Domagojem Varžićem, predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko sa članovima Gradskog vijeća, ravnatelj Dječjeg vrtića „Maslačak“ Belišće Zdenko Glasovac, predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Maslačak Belišće Karolina Štefan Bugarinović, članovi Upravnog vijeća, odgajateljice i djelatnici vrtića te načelnik Policijske postaje Belišće Vlado Krznarić sa suradnicima.

U svome obraćanju gradonačelnik grada Belišća, ne skrivajući ponos na dodijeljenom priznanju, istaknuo je kako je ova nagrada poticaj za daljnji trud i rad zahvalivši svima, a osobito upravi i djelatnicima dječjeg vrtića, koji su svojim radom doprinijeli da belišćanski vrtić ponese titulu najljepšeg u Hrvatskoj.

Vrijedno priznanje gradonačelniku Belišća uručio je predstavnik portala Gradonačelnik.hr Vjeran Stilinović.

Ovom je prigodom direktor tvrtke Baltazar didaktika Ozren Štignjedec ravnatelju belišćanskog vrtića uručio i vrijednu edukativno-didaktičku opremu i igračke.

U prigodnom programu nastupila je starija vrtićka predškolska skupina SOVICE i mješovita vrtićka skupina poludnevnog programa KIKIĆI koji su izveli pjesmu „Vrtić Maslačak“. Tekst pjesme napisala je odgojiteljica Snježana Mandić, a glazbu Romana Borš Mačak.

Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content